MUNICH 1

Tara:
Germania

Oras:
Munich

Despre oras:
Munchen are 1,5 milioane de cetateni si este cel mai mare oras din Bavaria si cel de-al treilea cel mai mare oras din Germania. Al patrulea cel mai mare oras din zona de vorbire germana si este de asemenea pe locul 12 al celor mai mari orase ale Uniunii Europene. Munchen este un oras renumit la nivel mondial si se afla pe locul patru in ceea ce priveste calitatea vietii la nivel mondial. Oktoberfest, numarul cetatenilor, Centrul de Afaceri si Industrie din Germania, Milioane de turisti, numeroase targuri si multe altele fac ca Munchen sa fie cea mai buna destinatie de dans de masa din Europa si una dintre cele mai bune din intreaga lume.

Sezon:
Tot anul

Club – Ore de deschidere:
Duminica pana miercuri 20:00 – 05:00
De joi pana sambata 2 schimburi: 20:00 – 05:00 sau 23:00 – 08:00

Cazare:
Cazarea la club: costa 10 Euro pe zi. Aici sunt 2 pana la 4 paturi.

Cazarea la agentie: Oferim si cazare la agentie, aproape de club, intimitate securizata, posibilitatea de a veni cu familia, prietenii sau animalele de casa.
Pozitia centrala, mobilat nou, TV, Internet, masina de spalat. Pret la cerere.

 

Sosire/Transport:
Dansatoarele isi platesc singure cheltuielile de calatorie.Cu autobuzul, trenul sau avionul (transferul de la aeroport asigurat de Agentie). Tinute/Imbracaminte:
Luni: alb inocent (alb si sexy)Marti: Stilul de masca (corset, ciorapi, masca)Miercuri: Sexy si Elegant (rochie seara sau cocktail)In ziua de odihna nu exista un cod special de imbracaminte.Tocuri inalte si haine sexy in fiecare zi sunt obligatorii.

Cerinte individuale:
Varsta 18+
O personalitate placuta si prietenoasa.
Competente lingvistice: germana sau engleza.
Aspect fizic subtire / sportiv
Fetele ar trebui sa fie ca un model.

Plata:
La cerere

Informatii suplimentare:
Dans topless pe scena.
Dansatorii lucreaza ca lucratori independenti.O data pe saptamana exista promotii in baruri si restaurante.

Durata contractului:
Conform aranjamentului.